Oslo og Akershus

Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus skal være en sterk og klar stemme i vernedebatten.

• Adresse: Vøienvolden gård, Maridalsveien 120
  • Postnr: 0461
  • Poststed: OSLO

• Telefon: 97 00 58 58
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Elin Hallberg

Svein Solhjell

Styreleder

Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus har egen hjemmeside. For mer informasjon om avdelingens og lokallagenes aktiviteter, klikk her

Administrasjonen

Fortidsminneforeningen Oslo og Akershus avdeling har en liten administrasjon med tre ansatte. Kontoret ligger på foreningens eiendom, Vøienvolden gård i Maridalsveien 120 i Oslo, og er åpent hver dag mellom kl. 10.00 og kl. 15.00. Ta kontakt dersom du ønsker å besøke oss utenom ordinær åpningstid.

Alle henvendelser om utleie rettes til utleie@voienvolden.no

Har du generelle spørsmål om avdelingens arbeid, ta kontakt med daglig leder Elin Hallberg/97 00 58 58.

Har du spørsmål om rive-/bygge-/reguleringssaker, ta kontakt med fagkonsulent Linn Marie Krogsrud/97 67 29 78.

Har du spørsmål vedrørende praktisk bygningsvern, relevante kurs og seminarer eller medlemsbladet Fremtid for fortiden, ta kontakt med bygningsvernkonsulent Øyvind Aase Fluge/95 24 15 51.