FILMER

Filter

Gamle hus byr på overraskelser!

Å gi seg i kast med et prosjekt som kunstnerhjemmet Jorderik i Lillehammer er ikke for den skvetne. Bli med Mathilde Sprovin på en befaring for høstens arbeider starter for alvor. Følg dette spennende restaureringsprosjektet på https://jorderik.no/

Vil du gi donere penger til prosjektet? VIPPS! Jorderik #573453

Opplev kulturarven i sommer!

Opplev kulturarven i sommer! Som medlem kommer du gratis inn på alle Fortidsminneforeningens besøkseiendommer, blant dem praktfulle Kvernes stavkirke i Averøy og syv andre av landets stavkirker.  Besøk oss! Støtt oss! Bli medlem!   

Besøk oss - støtt oss - bli medlem!

Opplev kulturarven i sommer! Som medlem av Fortidsminneforeningen kommer du gratis inn på alle våre besøkseiendommer, blant dem Borgund og sju andre stavkirker.

Bli med på kurs i tørrmuring på Abborhøgda

I 2019 overtok Fortidsminneforeningen det fredede skogfinnetorpet Abborhøgda på Varaldskogen i Kongsvinger. Nå skal de ti bygningene som omkranser tunet settes i stand, og vi begynner med jordkjelleren i juni 2020. 

Velkommen til stavkirkene ved Sognefjorden

1. juni åpner vi stavkirkene Borgund i Lærdal, Hopperstad i Vik, Kaupanger i Sogndal og Urnes i Luster. Opplev 800 år gammel historie på noen av landets vakreste steder! Som medlem av Fortidsminneforeningen kommer du gratis inn (du eier jo en bit av disse kulturskattene).