Aust-Agder

Kurs i prambygging i Risør

Trebåtfestivalen og Fortidsminneforeningens program Kulturminner for alle rigger nå til en eksklusiv workshop. En pram skal bygges på en uke.

Bli med på kurs i prambygging på Trebåtfestivalen i Risør i sommer

Trebåtfestivalen og Fortidsminneforeningens program Kulturminner for alle rigger nå til en eksklusiv workshop for unge håndverkere med kurs i prambygging. Målet er å bygge en pram på en uke!

Loftsafari I Setesdal 23. september 2018

Fortidsminneforeningen Aust-Agder inviterer til Loptsafari i Setesdal, et samarbeid med Aust-Agder Fylkeskommune

Åpent møte om bevaring og byutvikling i Arendal

Vi inviterer til en spennende fagkveld i en av Arendals flotteste bygninger- det gamle rådhuset.

Sjørøvere og hanseater på Agderkysten - friluftsforedrag

FRILUFTSFOREDRAG v/ FRANS-ARNE STYLEGAR arkeolog og by- og arealplanlegger hos Multiconsult, tidl. fylkeskonservator VA

Seminar om brannsikring av trehusmiljøer

Delta på seminar og lær mer om brannsikkerhet.
«Breidablikk – nasjonalt forum for kulturarv» inviterer til seminar om sikring av Sørlandets tette trehusmiljøer.