Kurs i prambygging i Risør

Trebåtfestivalen og Fortidsminneforeningens program Kulturminner for alle rigger nå til en eksklusiv workshop for unge håndverkere med kurs i prambygging. Målet er å bygge en pram på en uke!

Kurset omfatter alle prosessene i det å lage en klassisk trebåt. Workshopen arrangeres på dampskipsbrygga midt i Risør sentrum under trebåtfestivalen fra 28. juli – 3. august. Dette blir sommerens råeste opplevelse!

Deltakeravgiften er 2000 kr.

Avgiften  inkluderer kost, losji, materialer, lån av verktøy, kurs og festivalpass! Dette vil bli en helt unik opplevelse med engasjerende formidling av et nobelt tradisjonshåndverk, konserter og god mat. Deltakerne inviteres også til å bo i en historisk båt under oppholdet!

Workshopen er begrenset til 10 plasser, og opptaket vil vurderes på grunnlag av innsendte søknader.

Er du mellom 18 – 30 år, interesserer deg for tradisjonshåndverk og båtbygging er dette noe for deg. Det kreves ingen forkunnskaper i trebåtbygging, men det er en fordel å være håndverker, enten med fagbrev eller i utdanning som lærling.

Søknad og CV sendes til Lars Erik Haugen: