Sør-Trøndelag

Varige vinduer

Bli med på kurs i istandsetting pg vedlikehold av vinduer

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Vi søker prosjektmedarbeider

Den trønderske avdeling har et ledig engasjement som prosjektmedarbeider i 50 % stilling (5 mnd). Søknadsfrist 4. april.

Natt på Steinvikholm slott

Fra ridderfestival på Steinvikholm i 2017.
Alle barn kan begynne å glede seg - eller kanskje grue seg? 31. august inviteres det til nattebesøk på Steinvikholm!

Tautra i nytt lys

Tautra klosterruin
Hold av datoen 7. september: Tautra klosterruin er Fortidsminneforeningens første eiendom, og et naturlig sted for feiring av 175-årsjubileet!

Konsert i Hustad kirke

Hustad kirke
8. august inviterer Frosta lokallag til pianokonsert med Maren Selvaag.

Konsert i Reinskloster

Reinskloster
10. august inviterer Frosta lokallag til pianokonsert med Maren Selvaag.

Konsert i Munkeby klosterruin

Munkeby klosterruin
7. august inviterer Frosta lokallag til pianokonsert med Maren Selvaag.

Sakshaug kirke 835 år: Barnas "ta over"-dag og fagdager

Sakshaug gamle kirke feirer 835 år i foreningens eget jubileumsår.
Helgen 27. til 29. september feirer Inderøy lokallag Sakshaug kirke med barnas dag, fagdag og gudstjeneste.

Torgmøte i Stjørdal

Vil du vite mer om bruk av gamle ovner?
Lørdag 28. september inviterer Sør-Innherred lokallag til aktiviteter på Stjørdal museum, der temaet er gamle ovner.
[12 3 4  >>