Hordaland

Adventkonsert i Nonneseter Kloster kapell

Kom i førjulstemning i Nonneseter Kloster kapell.
Førjulsopplevelse: Konsert med sangere fra Volve Vokal søndag 8. desember kl. 18.00

Jubileumsfest på Stranges Stiftelse

Hordaland avdeling og Bergen lokallag inviterer til festseminar lørdag 2. november i anledning Fortidsminneforeningens 175-årsjubileum. Påmelding innen 27. oktober.

Besøk historiske eiendommer under Bergen kulturnatt

Under Bergen kulturnatt 13.9. kan du besøke både Stranges Stiftelse, Corps de Garde på Klosteret og Nonneseter

Kari og Svein i Finnesloftet

Kari og Svein
Etter utseld sommarkonsert i fjor er Duoen "Kari og Svein" tilbake i Finnesloftet 23. august!

Urpremiere: Verdsmusikk i Finnesloftet

Få med deg en unik musikkopplevelse i det over 700 år gamle Finnesloftet på Voss.
Me ynskjer velkomen til urpremiere av tingingsverket ”Det er så fagert i Finnesloftet” 18. august!

Jubileumskonsert i Holdhus kyrkje

Fusa lokallag inviterer til konsert i Holdhus kyrkje 21. juli.
Velkommen til jubileumskonsert med Torstein Hatlevik med følgje i Holdhus gamle kyrkje sundag 21. juli. Gled deg til opera, folkesonger og mer.

Jazzkonsert i Moster gamle kyrkje.

Få med deg konsert i Moster gamle kyrkje, en av landets eldste.
Saxofonist Ole Jacob Hystad frå Stord saman med Haugesunds meisterpianist Svein Olav Herstad bør bli ei særeigen oppleving.

Byvandring i Bergen: Gågaten - forsømt bykulturhistorie?

Gågaten i Bergen
Bergen lokallag inviterer til medlemsmøte/åpent møte og byvandring med professor Geir Atle Ersland.
[12 3 4 5  >>