Hordaland

Jazzkonsert i Moster gamle kyrkje.

Få med deg konsert i Moster gamle kyrkje, en av landets eldste.
Saxofonist Ole Jacob Hystad frå Stord saman med Haugesunds meisterpianist Svein Olav Herstad bør bli ei særeigen oppleving.

Byvandring i Bergen: Gågaten - forsømt bykulturhistorie?

Gågaten i Bergen
Bergen lokallag inviterer til medlemsmøte/åpent møte og byvandring med professor Geir Atle Ersland.

Bergen: Foredrag om kulturnminnemeldingen

Statssekretær Sveinung Rotevatn.
Ny kulturminnemelding er under arbeid. Møt statssekretær Sveinung Rotevatn i Klima- og miljødepartementet til foredrag og debatt i Bergen 24. april.

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Foredrag i Bergen: Visuell formidling av fortiden

Hvordan så Bergen ut for mange hundre år siden? Det kan du få se når Bergen lokallag inviterer til åpent møte 25. mars.

Handverksdagen på Os

Denne vognhallen fylles med håndversaktiviteter 7. september.
Os lokallag markerer foreningens 175-årsjubileum med møte mellom handverkarar og publikum i Vognhallen, Oselvarverkstaden og Oselvarnaustet lørdag 7. september.

Årsmøte i Os lokallag av Fortidsminneforeningen

Det avholdes årsmøte for Os lokallag av FMF på Os folkebibliotek, den 21.februar kl 18.30

Adventskonsert i Nonneseter klosterkapell

Fortidsminneforeningen inviterer til konsert i Nonneseter klosterkapell.
Bergen lokallag inviterer til stemningsfull konsert med kvartett fra Ole Bulls Kammerkor søndag 2.12. kl. 17.

Medlemsmøte og foredrag i Bergen

Fortidsminneforeningen holder til i Stranges stiftelse i Bergen.
Bergen lokallag inviterer til medlemsmøte/åpent møte med foredrag av Nils Georg Brekke.

Os lokallag fikk Kulturminnedagprisen 2018!

Fortidsminneforeningen Os lokallag, Os Sogelag og Stiftinga Lyngheim fekk årets Kulturminnedagspris. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Gratulerer til Os lokallag som sammen med Os Sogelag og Stiftinga Lyngheim mottok årets kulturminnedagpris for arrangementet «Rosemåling og andre handverkstradisjonar i Os».
<<  1 [23 4 5 6  >>