Hordaland

Foredrag i Bergen: Visuell formidling av fortiden

Hvordan så Bergen ut for mange hundre år siden? Det kan du få se når Bergen lokallag inviterer til åpent møte 25. mars.

Handverksdagen på Os

Denne vognhallen fylles med håndversaktiviteter 7. september.
Os lokallag markerer foreningens 175-årsjubileum med møte mellom handverkarar og publikum i Vognhallen, Oselvarverkstaden og Oselvarnaustet lørdag 7. september.

Årsmøte i Os lokallag av Fortidsminneforeningen

Det avholdes årsmøte for Os lokallag av FMF på Os folkebibliotek, den 21.februar kl 18.30

Adventskonsert i Nonneseter klosterkapell

Fortidsminneforeningen inviterer til konsert i Nonneseter klosterkapell.
Bergen lokallag inviterer til stemningsfull konsert med kvartett fra Ole Bulls Kammerkor søndag 2.12. kl. 17.

Medlemsmøte og foredrag i Bergen

Fortidsminneforeningen holder til i Stranges stiftelse i Bergen.
Bergen lokallag inviterer til medlemsmøte/åpent møte med foredrag av Nils Georg Brekke.

Os lokallag fikk Kulturminnedagprisen 2018!

Fortidsminneforeningen Os lokallag, Os Sogelag og Stiftinga Lyngheim fekk årets Kulturminnedagspris. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Gratulerer til Os lokallag som sammen med Os Sogelag og Stiftinga Lyngheim mottok årets kulturminnedagpris for arrangementet «Rosemåling og andre handverkstradisjonar i Os».

Ærverdig og hyggelig prisseremoni i Bergen

Minnerikt i Bergen. F.v. Kulturbyråd Julie Andersland,daglig leder i foreningen Gøril Nordtvedt og styreleder Lars Jørgen Dahl.
Vi vil gjerne si tusen takk for alle lykkeønskninger vi har mottatt på mail, på Facebook og personlig, i anledning at vi mottok Bergen Kommunes Kulturvernpris i går, mandag 10.september.

Bergen Kommunes Kulturvernpris 2018 til Hordaland avdeling

Mandag 10. september klokken 14.00 arrangeres den offisielle overrekkelsen av prisen på Stranges Stiftelse.
For kort tid siden fikk avdelingen den utrolig gledelige, og svært så uventede, beskjeden om at Fortidsminneforeningen Hordaland avdeling er mottaker av Bergen Kommunes Kulturvernpris for 2018!

Kulturminnedagane 2018 på Lyngheim i Os

Foto: Visit Os
Os og omegn lokallag er blant arrangørene av Kulturminnedagane og Kystsogevekene på Lyngheim i Os 8. til 15. september

Urnesmedaljen er tildelt Nils Georg Brekke

Nils Georg Brekke tildeles Urnesmedaljen av styreleder Margrethe C. Stang. Foto: Torolf Juvik
Nils Georg Brekke mottok 11. august foreningens offisielle hederstegn for sin årelange og omfattende innsats for norsk kulturminnevern.
<<  1 [23 4 5  >>