fbpx

Konsert med Klangturneen i Rødven kirke

Klangturneen med Edvard Hoem og Henning Sommero kommer til Rødven kirke 20.9.

 Bildet kan inneholde: 1 person

I 2019 fyller Edvard Hoem sytti år, og markerer samtidig at det er femti år siden han debuterte som forfatter, tjue år gammel. Da er det på sin plass med en turne i hjemfylket Møre og Romsdal!

Klangturnéen «Edvard Hoem 70/50» besøker kirker i Møre og Romsdal i perioden 12. - 20. september 2019.

Avslutningskonsert 20.9. kl. 18.00 i vakre Rødven stavkirke.

Med seg på turnéen har Edvard komponist, sanger, arrangør og mangeårig makker Henning Sommerro, jazzpianist Dag-Filip Roaldsnes og sanger Hilde Brunsvik. Sammen skal de framføre tekster, sanger og salmer fra hele Edvards store produksjon gjennom femti år.

Edvard Hoem har siden debuten i 1969 skrevet romaner, skuespill, biografier, dikt, essays, artikler og gjendiktinger. Han har også reist land og strand rundt i snart femti år og lest, fortalt og holdt foredrag for et stort publikum. De senere årene har han skrevet en omfattende biografi om Bjørnstjerne Bjørnson, og en kritikerrost romanserie basert på egen slektshistorie, om de som utvandret til Amerika og de som ble hjemme.

Dag-Filip Roaldsnes er komponist, pianist og arrangør. Han har utgitt kritikerroste plater i eget navn, og er etterspurt som pianist og arrangør i andres prosjekter. Dag-Filip har jobbet med Edvard siden 2012.

Henning Sommerro trenger vanligvis ikke nærmere introduksjon der han farter landet rundt med musikken sin, i alle slags konstellasjoner og på egen hånd. Han har spilt med de fleste, kjente og ukjente, skrevet en lang rekke verk for teater, film, kor og ulike ensembler, messer, salmer – mange sammen med Edvard – og en samling sanger som for lengst har blitt alle-mannseie. Henning har samarbeidet med Edvard siden han skrev musikk til diktet «De er trygge til jul i Sauda», på trykk i VG i 1974.

Hilde Brunsvik er sanger, låtskriver og forfatter. Hun jobber i egne og andres prosjekter, har utgitt romaner, noveller og to plater, og er grunnlegger og kunstnerisk ansvarlig for Klangfestivalen. Hilde har samarbeidet med Edvard siden 2012.

Billetter kr 350,-
For bestilling av billetter, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vennligst send navn og antall billetter.
Innbetaling til konto: 4202 22 19299.

Bekreftelse sendes ved registrert innbetaling.

Velkommen til konsert!

FMF JUB GULL TEKST copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy