Premiere: Nyskrevet spel for Kvernes stavkirke

Lørdag 24. august inviterer Nordmøre lokallag til åpen dag for hele familien.

Her blir det blant annet spesialskrevet spel som framføres på kirkebakken, kulturløype for barn og servering av lokal mat. Her er det en rekke samarbeidspartnere som sammen skal skape en flott fest i andledning foreningens jubileumsår.

Kvernes stavkirke har hatt stor betydning som religiøst og kulturelt samlingssted for store deler av Nordmøre. På Kvernes skal det være et spel på kirkebakken. Spelet er basert på fakta og historien om da de bestemte seg for å bygge ny kirke på Kvernes. Det ble samlet inn penger, og stavkirken ble solgt og senere overtatt av Fortidsminneforeningen.

Sang og musikk blir en del av forestillingen.

Kirkebakken skal vi ta tilbake på gammelt vis med statister og liv og røre.

Søndag 25. august skal det være jubileumsgudstjeneste i Kvernes stavkirke. Her skal vi bruke mye sang og musikk og ha en gudstjeneste på gammelt vis.

Kontakt Nordmøre lokallag

FMF JUB GULL TEKST copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy