Olsokkonsert i Rosekyrkja i Stordal

Sunnmøre lokallag inviterer til olsokkonsert med folkemusikk etter gudstjenesten i Rosekyrkja søndag 29. juli.

Fortidsminneforeningen, Sunnmøre lokallag er snart ferdig med restaurering av Rosekyrkja i Stordal. I 2008-2014 sørget vi for konsolidering av de innvendige maleriene i kirka, og i 2017 og 2018 har vi  malt kirka utvendig (nesten ferdig!). For å feire at vi er snart i havn skal vi holde en konsert med vakker folkemusikk fra Møre og Romsdal.

Unni Boksasp er en av våre fremste folkemusikere. Hun er kjent som en svært dyktig formidler, og har mellom annet mottatt  Spellemannsprisen og vunnet eliteklassen i vokal folkemusikk under Landskappleiken. Boksasp synger og spiller på zither og dulcimer, mens hennes faste musikalske samarbeidspartner Magne Vestrum spiller kontrabass.

Fortidsminneforeiningen vil kort informere om det omfattende restaureringsarbeidet som er gjort i kirka. Gratis inngang for sponsorer som har støttet arbeidet.

Sted: Rosekyrkja i Stordal

Tid: Søndag 29. juli kl. 19.30.

Det er olsokgudstjeneste i Rosekyrkja frå kl. 18.00, og servering av kaffe mellom gudstjeneste og konsert.

Hjertelig velkommen!

Vennlig hilsen,

Judith Musther, sekretær i Fortidsminneforeningen Sunnmøre lokallag

Tlf 915 87 994

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Last ned: Invitasjon til olsokkonsert