Jubileumskonsert i Logtun kirke 14.8.

Frosta lokallag inviterer til konsert i Logtun kirke 14. august med Jo Einar Jansen

Bildet kan inneholde: 1 person, spiller et musikkinstrument og skjegg

Jubileumskonsert i Logtun kirke 14. august kl. 19.00 med Jo Einar Jansen og Duo Jansen/Jussi

Jo Einar Jansen er en felespiller og sanger fra Frosta i Trøndelag. Han har levd sitt liv sammen med folkemusikken, gjennom familien og spelemannslaget i oppveksten, og utøvende studier rundt om i Norden i de senere åra. Han er kjent fra grupper som Rim, Duo Jansen/Jüssi og Moenje, men har også fokusert mer og mer som soloartist, blant annet med showcase under Folkelarm i 2016.

Mai 2018 slapp Jansen sin første soloutgivelse, Naken, er et ribbet selvportrett. Han har spilt inn musikk som betyr mye for han. Derfor er utgivelsen en blanding av inntrykk fra folk og plasser hvor Jo Einar har reist, spilt og studert. Musikken er hovedsakelig komponert gjennom de siste 300 årene på fele, oktavfele og hardingfele, både av Jansen selv, og av eldre kjente og ukjente.

Introduksjon om Fortidsminneforeningen før konserten.

Kontakt Frosta lokallag

• FMF JUB GULL TEKST copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy