Bygningsvernkurs: Leirmuring

Bygningskurs i leirmuring på Bagnsbergatn i Sør-Aurdal. Kurset går over tre dager og Terje Tvenge fra Slidre Bygg er instruktør.

Om kurset: Valdresmusea inviterar til kurs i leirmuring. Både spekking av peis og muring av pipe står på programmet, og kurset blir halde på Bagnsbergatn. Dette er eit gardstun med ei dramatisk historie der det var alvorlege trefningar i maidagane i 1940.

Instruktør: Terje Tvenge frå Slidre Bygg og Prosjektering

Målgruppe: Handverkarar, huseigarar og andre.

Stad: Bagnsbergatn i Sør-Aurdal.

Tid: Tidspunkt: 11., 12. og 13. august. Oppstart dag ein kl 9.00, dei andre dagane kl 8.00. Avsluttar kl 16.00 kvar dag. Oppmøte: Statoil Bagn (totalt 24 timar).

Kostnad: Kr 2000,- inkludert enkel lunsj alle dagar (kr. 1750,- for medlemmar i Verne Vøla, Fortidsminneforeningen, eller dei som har årskort for Valdresmusea.

Meir informasjon: om både dette og dei andre bygningsvernkursa ved Valdresmusea kan du få ved å henvende deg til bygningsvernrådgjevar Odd Arne Rudi tlf 976 89 065, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Påmelding: Til Odd Arne Rudi, sjå kontaktinfo over, innan 5. august.

Med støtte frå: Oppland Fylkeskommune, Riksantikvaren og Norsk Kulturminnefond, Verne Vøla og Valdres Natur og Kulturpark.

Arrangør: Valdresmusea as