Smikurs for ungdom

For dei som kan litt, og for dei som ikkje kan noko

Instruktør: Knut Olav Dokken Stad: Valdres Folkemuseum Tid: 16., 23, 30. januar og 3. februar 2018 (3 kveldar + 1 dag) Målgruppe: Ungdom frå 13 år Pris: kr 2.000,- inkl. mat og materiell (rabattpris: kr 1.800 - For medlemmar i Verne-Vøla, Fortidsminneforeningen og årskortinnehaverar for Valdresmusea) Kveld: 17.00 – 22.00 Laurdag 3. februar : 9.00 – 15.00 Til saman: 18 timar over fire kveldar/dagar For påmelding og meir informasjon: Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi gjer merksam på at det kan koma endringar Arr: Valdresmusea. Samarbeidspartnerar: Verne-Vøla, Valdres Natur- og Kulturpark, Oppland Fylkeskommune og Kulturminnefondet.

Last ned: Smikurs for ungdom