Oslo og Akershus

Vi er ferdige med vårens arrangementer og planlegger nå høstprogrammet :) Informasjon om kommende arrangementer blir lagt ut på denne siden. Oslo

Omvisning på Blindern

29. august kl. 17.

Murbyvandring på Majorstua

4. september kl. 17.30

Her rives monumentale Ruseløkka skole fra 1871

I disse dager rives Ruseløkka skole i Oslo, et monumentalbygg fra 1871.
Politikerne vedtok riving i 2017, etter det Fortidsminneforeningen mener var en svært mangelfull prosess.

På fargesafari blant Oslos gamle bygårder ( Fra Aftenposten)

FOTO: Rolf Øhman Konsulent Hilde Berntsen og daglig leder Hanne Kempton fra «Murbyen Oslo» foran gårdene i Helgesens gate 12 og 14, som de kaller stjerneeksempler på fin fargesetting.
Sterke, mettede farger Hun er usikker på om den sterke rødfargen egentlig er den originale, men mener den fungerer fint sammen med de andre.

2 ledig stillinger i Fortidsminneforeningen

Ledig jobb i Bygningsvernsenteret Murbyen Oslo og jobb som jubileumsarrangør i Fortidsminneforeningen
Fortidsminneforeningen skal ansette en prosjektleder i 50% stilling og en 100% stilling til Bygningsvernsenteret Murbyen Oslo

Årsmøte i Romerike lokallag

Fortidsminneforeningens lokallag på Romerike inviterer til årsmøte torsdag 15 februar 2017 kl. 19.00 på Romerike historielags hus ved Skedsmo kirke (Vestvollveien).
<<  1 2 3 [45 6 7  >>