Fra festtaler til virkelighet: Debattmøte med Bærums politikere

Det er kommunevalg til høsten og Bærum lokallag inviterer derfor til debattmøte midt i valgkampinnspurten.

Bærum lokallag følger opp et vellykket lokalkraft-arrangement 8. november 2018 med nytt debattmøte i jubileumsåret. Interessen for kulturminnevern er stort blant kommunens innbyggere, og 26. september inviteres alle interesserte til "Fra festtaler til virkelighet".

Arrangementet starter med en innledning om Fortidsminneforeningens175 år og lokallagets arbeid. Kveldens andre tema vil være et innlegg med vekt på politiske vedtak i lokale saker hvor kulturminneverdier har vært eller er truet. Vi vil invitere alle de lokale partiene til et politikerpanel og forberede dem på å tilkjennegi sine standpunkter i aktuelle kontroversielle vernesaker.

Sted og tidspunkt annonseres så snart det er klart.

Kontakt Bærum lokallag

FMF JUB GULL TEKST copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy