Fra valgtaler til politisk virkelighet: Debattmøte med Bærums politikere

Det er kommunevalg og Bærum lokallag inviterer til debattmøte midt i valgkampinnspurten.

Åpent møte i Kulturhuset Stabekk kino
Mandag 26.8. kl. 18.00

Bærum lokallag følger opp et vellykket lokalkraft-arrangement 8. november 2018 med nytt debattmøte i jubileumsåret. Interessen for kulturminnevern er stort blant kommunens innbyggere, og 26. august inviteres alle interesserte til debattmøte.

Arrangementet starter med en innledning om Fortidsminneforeningens 175 år og lokallagets arbeid.

Kveldens hovedtema er kulturvern i Bærum.  Gjennom eksempler vil Bærum Lokallag vise at politikerne ikke følger vedtatte regulerings- og verneplaner og stadig vedtar utbygging og prosjekter hvor kulturminner er truet.

Politikere fra samtlige partier, med ordfører Lisbeth Hammer Krog i spissen, vil delta i paneldebatten.

Lett servering.

Alle er velkommen!