Kulturlandskap i endring - Oskar Puschman

10. november starter foredragsrekken om kulturlandskap i endring.

Romerike avdeling av Fortidsminneforeningen og Romerike Historielag ønsker velkommen til årets november-foredrag på Skedsmovollen. I år er emnet for de tre foredragene «Kulturlandskap i endring».

Først ut 10. november er Oskar Puschman med «Tilbakeblikk – norske landskap i endring».

Alle møtene holdes i Romerike Historielags hus, Vestvollvegen 54, Skedsmokorset – like ved Skedsmo kirke kl. 18.30-21.00. Kaffespleis. Alle er velkommen – til ett, to eller tre foredrag! Ingen påmelding.

Ta gjerne kontakt med Romerike Historielag tlf. 63 87 88 90, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller Fortidsminneforeningen v/Lene Skovholt, tlf. 907 56 695.

Vel møtt!

Hva er et kulturlandskap