Medlemstur til Halden

28. april

Vi besøker flotte Halden og vår Østfold-avdeling! For dem som ikke kjører bil selv, starter turen på Oslo S kl. 0855 og retur fra Halden kl. 1509 (bare buss tilbys denne dagen). Vi vises rundt av folk fra Østfold avdeling og skal se det nylig fredete fengselet, Immanuelskirken, Konservativen og Teatret. Til slutt et privat besøk.

Kl. 12 er det felles lunsj og under det private besøket får vi kaffe og kringle. Endelig påmelding vil gjøres som innbetaling av et beløp som dekker lunsj og kaffe. Billetter til reisen ordner hver selv.

Arrangementet er for medlemmer med ledsager :) Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..