Østfold

Arkitekt Suhrke og Halden Arbeidersamfund

125 år etter åpningen står det store Arbeidersamfundet i Halden tomt. Torsdag 10 november inviterer Fortidsminneforeningens lokallag til et åpent møte der vi setter søkelys på bygningen og arkitekten.

Pengesøkerseminar i Fredrikstad

Fortidsminneforeningen Østfold, i samarbeid med Kulturminnefondet, Byantikvaren i Fredrikstad og Gamlebyen Gårdeierforening, gir tips om hvordan du skaffer penger til ditt gamle hus.

Kokkehaugvandring

Kokkehaugen ved industristedet Tistedal utenfor Halden har sitt navn fra kjøkkenhagen til Veden herregård. Torsdag 8. september inviteres du til å bli kjent med folk og hus i et gammelt arbeiderstrøk.

Snublestener i Halden

I samarbeid med Jødisk Museum har Fortidsminneforeningen Halden har tatt initiativ til nedsetting av snublestener til minne om de tre jødene fra denne byen som ble drept under andre verdenskrig.
<<  1 2 [3