Tur til Mølleparken på Tau

Bli med på hausttur til Mølleparken på Tau!

Medlemstur til Mølleparken på Tau søndag 10.september kl 11.00.

Program:

Me møtast i kaffeen i Mølleparken til ein kopp kaffi.

Styreleiar Bjørn Arvid Olsen og primus motor Egil Svensen vil vise oss rundt i Mølleparken, Villaen og Lysthuset. Me vil få høyre om historikken til staden og korleis Mølleparkens venner tar vare på bygningane og parken.

Harald Kleven vil så ta oss med til kvernhusa som var sjølve starten på mølleverksemda på Tau.

Kl 13 opnar kafeen med all slags godsaker. Her kan kvar kjøpa det ein måtte ha lyst på, og kl 13.30 blir det musikk ved Strand Spelemannslag.

Mølleparkens venner driv loppebutikk ved sida av kafeen.

Påmelding

Mølleparken ønskjer å vita om lag kor mange me blir. Fint om de melder frå på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på tlf. til Grete (48001359) eller Kirsten (47634571) innan 1.september.
Meld frå om du gjerne vil sitta på.
Håper å sjå deg. Ta gjerne med deg ein venn.

Det blir kaffi og nybakt å få kjøpt i venneforeningen sin kafe i løa, der det også er ope kunstutstilling og loppemarked.

Påmelding innan 1. september til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.