Sogn og Fjordane

Afternoon Tea i Lillingstonheimen i Fjaler

Lillingstonheimen har navet sitt etter den engelske overklassefamilien Lillingston som bodde her fra 1880 til 1968
Opplev foreininga sin flotte eigedom Lillingstonheimen i Tysse i Fjaler søndag 28. juli.

Konsert i Hestad kapell 1. september

Familiedag og jubileumskonsert med Olav Stedje i Hestad kapell

Urnesmedaljen til Marit Bøen for 40 års innsats for verdsarven Urnes stavkyrkje

Marit Bøen har akkurat fått Urnesmedaljen overrakt av Trude Knutzen Knagenhjelm, medlem av foreningens hovedstyre. Foto: Merete Winness
Som nabo til denne nasjonalskatten frå tidleg på 1100-tallet har Marit Bøen vore oppsynskvinne, brannvakt, guide og bidratt til forskning. Tusen takk for ein formidabel innsats!

Jubileumskonsert i Hove steinkyrkje

I dette kyrkjerommet blir det stemningsfull song og musikk i juni.
Velkomen til jubileumskonsert med Helga Farestveit i Hove kyrkje laurdag 8. juni.

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Håndverksdager for alle ved Borgund stavkyrkje

Her er skoleelever i aksjon i 2018. I juni 2019 blir det håndverksdager for alle.
6. og 7. juni kan alle som vil få oppleve håndverkstradisjoner i praksis, i storslåtte historiske omgivelser. Velkommen til håndverksdager ved Borgund.

Olsok i Gaupne gamle kyrkje

-Familiedag ved kyrkja, der vi introduserer Fortimus, har medlemsverving og lett servering
Olsokfeiring i Gaupne gamle kyrkje med musikkinnslag 4. august.

Markering av verdsarven Urnes stavkyrkje

Her ser vi den kjente Urnes-manticoraen.
Urnes var den første norske innskrivinga på UNESCO si verdsarvliste, i saman med Bryggen i Bergen i 1979. Markering 22. juni.

Familiedag ved Urnes stavkyrkje

2. juni vert det familiedag ved Urnes stavkyrkje.
2. juni inviterer Sogn og Fjordane avdeling til hygge på Ornes i Luster.

Torgmøte og seminar under Lærdalsmarknaden

Lærdalsmarknaden 2014. Foto: Porten.no
Fredag 14. juni og lørdag 15. juni inviterer Indre Sogn lokallag til miniseminar
[12 3  >>