Medlemsarrangement i Borgengården, Skien

Einar Engen kommer fra Kulturminnefondet på Røros og forteller om muligheter ved å søke om tilskudd til bevaring av verneverdige bygninger.

Borgengården er en kjent og vakker bygning i Skien, tegna av arkitekt Finn Knudsen for O.H. Holta, oppført i 1896 med tilbygg i 1903. Fasadene skal nå få et omfattende restaurering og sikres for fremtiden.

Einar Engen fra Kulturminnefondet kommer og vil informere om søknadsordninger til verneverdige objekter. Søknad blir nå behandlet fortløpende slik at saksgangen blir redusert. Tenker du på å søke midler er dette dagen for å høre om mulighetene til å få tilskudd.

Borgengården er nå under oppussing og søknad om tilskudd i Kulturminnefondet inngår i prosessen her Det blir også omvisning i bygningen med sine vakre interiører, og eier Ole-Thorstein vil fortelle om prosjektet sitt.

HJERTLIG VELKOMMEN TIL BORGENGÅRDEN
Fortidsminneforeningen Telemark avdeling