Aksjonsmøte: Teie – hva nå?

Riving av praktvillaer og fortetting med blokker. Dette er blant planene for den historiske havebyen på Teie på Nøtterøy. Hvordan kan DU påvirke utviklingen?

På Nøtterøy er det en voldsom indignasjon over planlagte blokker i de historiske villastrøkene i havebyen på Teie. Alt dette engasjementet må samles til felles innsats. Men hvordan? Hvilke grep er mest effektive? Og hvordan kan vi lage gode motforslag til rådende planer?

Bli med på Lokalkraft, en kombinert inspirasjons- og aksjonskveld med Fortidsminneforeningen og «sørlandsrefseren» og stedsaktivisten Erling Okkenhaug fra nettverket Allgrønn.

Når: Mandag 27. februar fra kl. 18.00 til 21.30.

Hvor: Teie kirke, kirkestua, Teie torg

Arrangør: Ola H. Fjeldheim og Trond Rødsmoen fra Fortidsminneforeningen og Erling Okkenhaug fra nettverket Allgrønn. Gratis adgang. Enkel bevertning.

Les mer på www.stedskraft.no

Teie matrise bilde 2 jpg

Erling Okkenhaug om Teie og stedsutvikling i Tønsberg Blad

-Blokker er ingen naturlig fortetning