Gaven til den som har alt - et medlemskap i Fortidsminneforeningen

Et medlemskap i Fortidsminneforeningen er en glimrende gave! Les mer om hvilke fordeler et foreningsmedlem har her.

Det ordinære gavemedlemskapet fungerer slik at giver betaler medlemskontingenten det første året, deretter blir medlemskontingentkravet sendt til den som er medlem. Hvis du ønsker å fortsette og betale medlemskontingenten for gavemedlemskapet i årene som kommer, må du ta kontakt med Fortidsminneforeningen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 23 31 70 70.

Den som gir et gavemedlemskap får tilsendt faktura. Den som får medlemskapet får tilsendt en velkomstpakke med informasjon om medlemskapet.
Hvis giver ønsker å løse dette på annen måte (f.eks ved å få tilsendt velkomstpakken til seg for å pakke den inn og gi som presang), må innmeldingen skje manuelt til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 23 31 70 70.

Om medlemsskaptypene
Fortidsminneforeningen har flere typer medlemskap du kan velge mellom:

• Medlemskap med årbok kr. 550,-
  • Medlemskap kr. 450,-
  • Medlem uten publikasjoner kr. 250,-
  • Ungdomsmedlemskap (nå til fylte 30 år!) kr. 250,-
  • Ungdomsmedlemskap med årbok kr. 350,-
  • Bedriftsmedlemskap (en årbok + fem eks. av hvert Fortidsvern) kr. 2.750,-
  • Livsvarig medlemskap kr. 13.750,-

Gavemedlemskap

Medlemskap i Fortidsminneforeningen er en gave som tar vare på tradisjoner og gjør landet vårt til et bedre sted å bo, nå og i fremtiden.
Fyll ut informasjon om den som gir medlemskap som gave
Vennligst fyll inn navnet ditt
Vennligst fyll inn din adresse
Vennligst fyll inn ditt postnummer
Vennligst fyll inn ditt poststed
Skriv inn givers telefonnummer
Vennligst fyll inn din epostadresse
Fyll ut informasjon om den som mottar medlemskap som gave
Vennligst fyll inn navnet på mottaker
Vennligst fyll inn mottakeren sin adresse
Vennligst fyll inn mottakeren sitt postnummer
Vennligst fyll inn mottakeren sitt poststed
Vennligst fyll inn E-postadresse på mottaker
Du må krysse av for samtykke.