Håndverksdag for hele familien i Brønnøysund

Velkommen til Tørrfiskbrygga i Brønnøysund i september.
Sør-Helgeland lokallag inviterer til familiedag under Kulturminnedagene.

Ola Fjeldheim om vern av kystkultur i Nevlunghavn

Foto. Nevlunghavn Gjestgiveri
Nevlunghavn Vel Bevart lokallag inviterer til foredrag med Ola Fjeldheim

Foredrag under Querinifest på Røst

Opplev kulturminner på Røst under Querinifest 2019. Foto: Querinifest
Nordland avdeling slår et slag for kulturminner under Querinifest på Røst 3. august med historisk foredrag.

Hagefest for alle på Gamle Svinesund

Gamle Svinesund. Foto: Tore Meek, NTB Scanpix
Søndag 16. juni inviterer Østfold avdeling til hagefest for alle på det flotte tollstedet Gamle Svinesund. En sjelden sjanse til å oppleve et sted som normalt er lukket for publikum!

Nevlunghavn Vel Bevart deler ut vernepris

I 2018 fikk Fortidsminneforeningen eget lokallag i Nevlunghavn.
Hvem får lokallaget i Nevlunghavns nye vernepris under sankthansfeiringen 22. juni?

Håndverksdager for alle ved Borgund stavkyrkje

Her er skoleelever i aksjon i 2018. I juni 2019 blir det håndverksdager for alle.
6. og 7. juni kan alle som vil få oppleve håndverkstradisjoner i praksis, i storslåtte historiske omgivelser. Velkommen til håndverksdager ved Borgund.

Møte for eiere av verneverdige hus i Drammen og omegn

Foto: Drammensbiblioteket
Torsdag 19. september inviterer Drammen og omegn lokallag til møte spekket med informasjon om hvordan du best tar vare på et gammelt hus.

Finnmarks første "blå skilt" avdukes i Hammerfest og Kvalsund

Foto: Oslo Byes Vel
Takket være Finnmark avdeling får tre kommuner fylkets første blå skilt. Torsdag 6. juni blir det byvandring og avdukinger.

Olsok i Gaupne gamle kyrkje

-Familiedag ved kyrkja, der vi introduserer Fortimus, har medlemsverving og lett servering
Olsokfeiring i Gaupne gamle kyrkje med musikkinnslag 4. august.

Finnmark har fått sine første "blå skilt": Avdukinger i Vadsø 18. juni

Foto: Oslo Byes Vel
Takket være Finnmark avdeling får tre kommuner fylkets første blå skilt. Tirsdag 18. juni blir det byvandring og avdukinger i Vadsø.
<<  6 7 8 9 10 [1112 13 14 15  >>