Jubileumskonsert i Logtun kirke 14.8.

I sommer blir det konsert og foredrag i Logtun kirke.
Frosta lokallag inviterer til konsert i Logtun kirke 14. august med Jo Einar Jansen

Jonsok i Torpo stavkyrkje - konsert med Tove Bøygård

Det blir to gudstjenester i Torpo stavkyrkje 23.juni
Protestantisk og katolsk gudsteneste, kyrkjestugu er åpen og konsert på kvelden.

Markering av verdsarven Urnes stavkyrkje

Her ser vi den kjente Urnes-manticoraen.
Urnes var den første norske innskrivinga på UNESCO si verdsarvliste, i saman med Bryggen i Bergen i 1979. Markering 22. juni.

Torgmøte i Hamar sentrum

Hedmarken lokallag holder torgmøter i Hamar sentrum, i forbindelse med foreningens generalforsamling på Domkirkeodden i mai.
Lørdag 25. mai inviterer Hedmarken lokallag til håndverksdag i Hamar.

Torgmøte i Stjørdal

Vil du vite mer om bruk av gamle ovner?
Søndag 10. november inviterer Sør-Innherred lokallag til aktiviteter på Stjørdal museum, der temaet er gamle ovner.

Jubileumsmarkering på Håheller

Denne stabelen med tømmer skal i løpet av året bli en tradisjonell løe i stavkonstruksjon på gården Håheller i Lysefjorden.
Ryfylke lokallag er primus motor for bygging av ein tradisjonell løe på 1700-tallsgården Håheller i Lysefjorden. Velkommen til jubileumsmarkering 20. oktober!

Familiedag ved Urnes stavkyrkje

2. juni vert det familiedag ved Urnes stavkyrkje.
2. juni inviterer Sogn og Fjordane avdeling til hygge på Ornes i Luster.

Handverksdagen på Os

Denne vognhallen fylles med håndversaktiviteter 7. september.
Os lokallag markerer foreningens 175-årsjubileum med møte mellom handverkarar og publikum i Vognhallen, Oselvarverkstaden og Oselvarnaustet lørdag 7. september.

Håndverksdag på Stjørdal museum Værnes

Prestegården. Foto: Stjørdal Museum Værnes
Søndag 18. august deltar Sør-Innherred lokallag med håndverksaktiviteter på Stjørdal museum

Torgmøte under Frostadan

Lafting for de minste. Foto: Fortidsminneforeningen
Lørdag 10. august deltar Frosta lokallag på Frostadan, sammen men en rekke frivillige lag og lokale produsenter.
<<  7 8 9 10 11 [1213 14 15 16  >>