Banker hjertet ditt for et spesielt hus? Bruk emneknaggen #husetimitthjerte

Tomas Nilssons hjerte banker for den 140 år gamle stallen som fulgte med huskjøpet i Oslo. Nå settes den i stand.

Musikerne Tomas Nilssen og Øyunn Groven Myhren falt pladask for det gamle gårdsanlegget i Gamlebyen I Oslo da de så det for første gang. Med på kjøpet var en falleferdig gammel stall. De hadde tillatelse til å rive stallen, men valgte å ta vare på den. – Jeg har ikke tall på hvor mange timer vi har brukt på huset, men det har absolutt vært verdt det, sier Tomas Nilsson. (Musikk: Øyunn Groven Myhren)

Har du et hus i ditt hjerte? Ditt eget hjem, hytta eller kanskje en bygning i bygda eller nabolaget som betyr noe spesielt for deg? Ta et bilde av det og legg det ut på Instagram med emneknaggen #husetimitthjerte. Kampanjen lanseres av Fortidsminneforeningen i forbindelse med 175-årsjubileet. Målet er å sammen skape begeistring for gamle hus (og nye) og kulturminnevernet.

#husetimitthjerte

FMF JUB LYSGULL TEKST epost 002 copy copy