Leie Vøienvolden gård i Oslo

Publisert 19.11.2019

Idylliske selskapslokaler i historiske omgivelser midt i Oslo.

Denne vakre løkkegården fra 1600-tallet ligger sentralt i Oslo og egner seg godt til både store og små arrangementer, om det er en spesiell feiring, en jobbfest eller et seminar i historiske omgivelser.

Oslo og Akershus avdeling holder til på Vøienvolden der vi driver utleie hovedsakelig i sommersesongen, mellom 1. mai og 30. september (stengt i juli). Vinterstid er det mulig å leie Drengestua til arrangementer på inntil 20 personer. Gårdstunet har sommerstid kapasitet på inntil 120 personer. Potetkjelleren kan settes opp med langbord, småbord eller som konferanserom. Her kan det dekkes opp til ca. 35 personer. Gården gir en unik ramme rundt ethvert arrangement og passer både til bryllup, konfirmasjoner, minnestunder, sommerfester, heldagsseminar, osv.

Minste antall personer på et arrangement er 20 personer. Mat besørges gjennom utleier.

For leie av lokale, send e-post til utleie@voienvolden.no

Les mer her om LEIEBETINGELSER OG PRISER

Bookingansvarlig i Oslo og Akershus avdeling jobber deltid, det kan derfor ta litt tid før du får svar på dine henvendelser (i juli besvares e-post kun én gang pr. uke).

Gården er ikke åpen for utleie under Bydelsdagene i mai, Bygningsverndagen i september eller Gammeldags jul første søndag i advent.

FLERE EIENDOMMER TIL UTLEIE