Borgundgavlen sundag 13. juni kl. 12 – 16

Publisert 31.05.2021

Kva bør ein gjere – og kva bør ein IKKJE gjere?

Fortidsminneforeininga og Sunnmøre museum har samla fleire handverkarar som vil hjelpe deg med å finne gode løysingar

Her møter du gipsmakar Peder Alme, murar Torgeir Erdal, tradisjonsmålar Ole Eriksen, snekkar Otto Stornes i «Dør og Vindusvern», museumshandverkar og tømrar Egil Skarbø. og tømrar/bårbyggar Ragnar Holvik

Fortidsminneforeininga i Noreg er 177 år - den eldste frivillige foreininga som er i stadig drift i Noreg. Både museet og foreininga arbeider forå take vare på gamle hus på ein god måte

I juni er mange vaksinerte, og sommaren er ei dårleg tid for koronavirus, så vi vågar å møte folk ute i frisk luft. Tak ein tur og snakk med oss og nyt ein fin og nyttig dag i Borgundgavlen!

Både museet og foreininga arbeider for å take vare på gamle hus på ein god måte

I juni er mange vaksinerte, og sommaren er ei dårleg tid for koronavirus, så vi vågar å møte folk ute i frisk luft. Tak ein tur og snakk med oss og nyt ein fin og nyttig dag i Borgundgavlen.

 

NB! Dei driv med ombygginng av hovudbygningen, slik at den vanlege inngangen er stengt. Folk må bruke stigen få Middelaldermuseet, eller inngangen frå kyrkjegarden kring Borgund kyrkje. Handverkarane samlar seg langs etter øvste vegen frå Bedehuset og Ytterlandsstova.

Det er GRATIS inngang, men det blir høve til å kjøpe enkel ser