Interaktivt teater på Steinvikholm 4. til 11. juli

Publisert 17.06.2021

I ruinene av Steinvikholm slott vil det skje mystiske ting i sommer. Et nøkkelknippe har blitt funnet, men hvor passer nøklene? Tar du oppdraget? Bli med og hjelp oss å finne ut av det!

I sommer åpner vi slottet til Norges siste erkebiskop med aktiviteter for liten og stor. Slottet er åpent daglig fra 1. juli til 15. august. Nytt for i år et den interaktive teaterforestillingen Oppdrag Steinvikholm. I tillegg fyller vi hele fem helger med historiske vandringer, escape room og aktivitetssøndager for barn!

PROGRAM FOR STEINVIKHOLMSOMMER

Sommersesongen starter torsdag 1. juli. 

Både slottet og kiosken er åpen hver dag fra kl. 11 til kl. 17.

OPPDRAG STEINVIKHOLM

I den interaktive forestillingen Oppdrag Steinvikholm inviterer vi barn til å være med på en vandring i historien. Hvorfor ble slottet bygget? Hvem var egentlig Nils Lykke? Og kommer Tante Fresia til å fortelle spøkelseshistorier denne gangen også?

Forestillingen retter seg mot barn i alderen 5-12 år. Det er 20 plasser på hver forestilling og alle som skal være med må løse billett, også voksne. Billetter kan kjøpes på forhånd, løsning for dette er snart klar!

Det er forestillinger hver dag kl 12 og 15 i perioden 4. juli-11. juli (foruten 7. juli).

Oppdrag Steinvikholm er en del av Steinvikholmsommer (her kan du lenke) med ulike aktiviteter for liten og stor på Steinvikholm slott.

Forestillingen er utviklet i samarbeid mellom Fortidsminneforeningen og Teaterkvartetten, og er støttet av Trøndelag fylkeskommune, Stjørdal kommune og Sparebank1 SMN. Velkommen til forestilling!

IEnkeltbillett: 155 kr + Avgift 

Familiebillett (2+3): 700 kr + Avgift

Arrangementene krever påmelding, kjøp billett på forhånd på: www.linticket.no

LAST NED HELE PROGRAMMET FOR BARN OG VOKSNE PÅ STEINVIKHOLM I SOMMER (PDF)

DAGLIGE OMVISNINGER

Slottet er åpent hver dag fra 1. juli -15. august, kl. 11-17. Omvisninger vil skje hver hele time fra kl. 12 til kl. 16. Ønsker du å bli med er det bare å henvende seg til kiosken.

VANLIG INNGANG:

Barn: 30 kr

Voksen: 75 kr

Arrangementene krever påmelding, kjøp billett på forhånd på: www.linticket.no