Olsokkonsert i Torpo stavkirke

Publisert 23.03.2023

Vi inviterer til Olsokkonsert 29. juli 2023 kl. 20.00 Det blir også gudstjeneste med kirkekaffe i Kyrkjestugu kl. 18.00

Billettpris kr 350. Bestilles på aal.kulturhus.no

Hallingdals egen Espen Wensaas har funnet frem til en ny og spennende trio med Ståle Ytterli og Sanskriti Shrestha. Begge godt kjent med Espen i tidligere samarbeid. Denne Olsok-kvelden kan by på noe av det beste Norge har å by på av sang, gitar og tabla i en lun og unik konsert.

Espen Wensaas er en etablert og anerkjent musiker på den norske musikkscenen. Espen turnerer, produserer og opptrer regelmessig både innenlands og utenlands. I tillegg til å være en multiinstrumentalist er han også en av Norges ledende utøvere i folkemusikk på gitar, cittern og mandolin og er den første som har tatt en mastergrad i utøvende folkemusikk på gitar ved Norges Musikkhøgskole.

Ståle Johan Ytterli er utdannet som sanger ved Norges Musikkhøgskole i Oslo, København og New York og fast tilknyttet middelalderensemblet Pro Musica Antiqua Oslo, ragtimeensemblet Ophelia Orchestra og tangogruppen Cantango. Han har vært med i en rekke musikaler, som Chess, Which Witch og Annie.

Sanskriti spiller tabla og har bemerket seg i ulike musikalske miljøer som har improvisasjon til felles. Hun er kjent fra Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz & sitt eget band, sekstetten Avatar.

Velkommen!

Hallingdal lokallag

Last ned invitasjon