Vi søker organisasjonssekretær i Oslo - vikariat

Publisert 18.01.2021

Søknadsfrist: 5. februar 2021

En av våre medarbeidere skal nå ut i svangerskapspermisjon. Vi har derfor et ledig vikariat som organisasjonssekretær i 100% stilling i ett år fra 1. april 2021. 

Arbeidssted: Dronningens gate 11, 0152 Oslo.  

Organisasjonssekretæren er vårt ansikt utad i møte med nye og gamle medlemmer, lokallags- og avdelingsledere, besøkende og andre som henvender seg til oss. Du må derfor trives i møte med andre mennesker, være positiv og imøtekommende. 

Arbeidsoppgaver: 

Administrere og vedlikeholde vårt medlemsregister  

Ansvarlig for post, arkiv, sentralbord og resepsjon 

Håndtere generelle publikumshenvendelser 

Kontakt med medlemmer og lokallag/fylkesavdelinger 

Innkjøp og oppfølging av driften av våre kontorlokaler 

Bistå i planlegging og arrangering av møter 

Øvrige administrative oppgaver knyttet til drift av organisasjonen og kontorfellesskapet. 

Kvalifikasjoner: 

Vi søker etter en strukturert og ryddig medarbeider som kan håndtere flere oppgaver samtidig. Erfaring fra arbeid med medlemsregister, post, arkiv og resepsjon vil vektlegges. 

Det forutsettes god datakunnskap og kunnskap om digitale plattformer. Stillingen innebærer kontakt med våre IT-leverandører. Kunnskap om, og interesse for kulturminnevern er en fordel, men ingen forutsetning. Opplæring vil bli gitt. 

Stillingen vil lønnes etter statens lønnsregulativ, stillingskode 1408: førstekonsulent. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Søknad sendes på e-post til post@fortidsminneforeningen.no

Spørsmål om stillingen:  

Espen Ophaug, organisasjonssjef, tlf. 952 08 619 

Om arbeidsgiveren:

Fortidsminneforeningen er en av verdens eldste kulturvernorganisasjoner. Vi har som formål å arbeide for bevaring av vårt lands verneverdige kulturminner, samt å skape allmenn forståelse for verdien av disse. Våre hovedoppgaver er å forvalte våre historiske eiendommer, arbeide for å styrke tradisjonshåndverket og bygningsvernet, engasjere oss i lokale vernesaker og påvirke kulturminnepolitikken i Norge. Vi er en frivillig medlemsorganisasjon med over 7000 medlemmer. Hovedadministrasjonen har kontorer i historiske omgivelser i Kvadraturen i Oslo.

Stillingen er annonsert på www.finn.no