VERV MEDLEM

Verv noen du kjenner og velg deg en hyggelig takk for innsatsen. Husk å fylle inn ditt eget navn i innmeldingsskjemaet.

Kjøkkenforkle i naturlin med Urnesløven som dekor.

Urtesåper og tjæresåpe fra Tautra kloster.

Ståltermos med Urnesløven inngravert.

VERV ETT MEDLEM OG VELG MELLOM:

Termos med Urnesløven

Stilig termos i stål til turbruk, med Fortidsminneforeningens logo Urnesløven preget inn. Motivet er hentet fra en av kapitelene i Urnes stavkirke.

Urtesåpe fra Tautra

Tautra urtesåper er sunne, vegetabilske såper laget av de fineste ingredienser og rikelig mengde olje. I sortimentet er det forskjellige såper med varierende dufter og farger ut i fra sesongens urter. Såpene lages av nonnene i Tautra kloster i Trøndelag. Like ved ligger Tautra klosterruin fra 1200-tallet, Fortidsminneforeningens eiendom siden 1846.

VERV TO MEDLEMMER:

Kjøkkenforkle i naturlin med Urnesløven

Produktet er laget av Gamle Oslo Tre og Tekstil, en bedrift som sysselsetter personer med behov for tilpasset arbeidsplass. Motivet på forkleet er hentet fra en av kapitelene i Urnes stavkirke.