FILMER

Besøk oss - støtt oss - bli medlem!

Opplev kulturarven i sommer! Som medlem av Fortidsminneforeningen kommer du gratis inn på alle våre besøkseiendommer, blant dem Borgund og sju andre stavkirker.

La ikke engasjementet forsvinne med Y!

Landets kulturminner trenger engasjementet ditt! Bli medlem i Fortidsminneforeningen i dag!

Bli med på kurs i tørrmuring på Abborhøgda

I 2019 overtok Fortidsminneforeningen det fredede skogfinnetorpet Abborhøgda på Varaldskogen i Kongsvinger. Nå skal de ti bygningene som omkranser tunet settes i stand, og vi begynner med jordkjelleren i juni 2020.

Velkommen til stavkirkene ved Sognefjorden

1. juni åpner vi stavkirkene Borgund i Lærdal, Hopperstad i Vik, Kaupanger i Sogndal og Urnes i Luster. Opplev 800 år gammel historie på noen av landets vakreste steder! Som medlem av Fortidsminneforeningen kommer du gratis inn (du eier jo en bit av disse kulturskattene).